Kuhinjski Aparati

VIŠE RADOVANJA
MANJE “ROBOVANJA”

Skratite vreme spremanja, produžite vreme uživanja, uz Home Electronics kuhinjske aparate. Nudimo vam široki spektar funkcija, kraću i zdraviju pripremu, jednostavno korišćenje, lako održavanje i ukusan dizajn dostojan vaše kuhinje.

Aparati za vodu

Aparati za vodu Home Electronics pojednostaviće pripremu toplih i hladnih napitaka, uglavnom kafe i čaja. Njihova najveća vrlina je brzina zagrevanja i hlađenja vode.

Saznaj više +

Blenderi

Snažani motori i višekraka sečiva lako izlaze na kraj sa svakim receptom. Otvor za dopunu u toku rada i dizajn za lako prenošenje upotpunjavaju elegantno rukovanje.

Saznaj više +

Cediljke

Sa Home Electronics cediljkom do maksimuma iskorišćavate i velike i male citruse, zahvaljujući dvema kupama različitih dimenzija i podesivom filteru za doziranje pulpe po ukusu.

Saznaj više +

Fresh sistemi

Kvalitet naše ishrane zavisi od toga kako smo organizovani kada je u pitanju nabavka i čuvanje namirnica. Uz današnji tempo života, nije nam zgodno da svakodnevno vršimo nabavku, pa je mogućnost očuvanja njihove svežine uvek primamljiva ideja.

Saznaj više +

Mikseri

Za palačinke, torte, šlag i testa. Za sve to vam je potreban samo jedan aparat – mikser.

Saznaj više +

Seckalice

Luk, šargarepa, celer – sve zdravo i usitnjeno za čas, uz jednostavnu pripremu hrane za bebe, lakše čišćenje i izradu koja obezbeđuje trajnost.

Saznaj više +

Tosteri

Svi vole sendviče, zar ne? Ali oni spremljeni u aparatu za sendviče uvek su ukusniji, a lako se pripremaju.

Saznaj više +