Kućni aparati

UREDNOST
KAO PREDNOST

Uz aparate koji služe vama, a ne obrnuto, urednost postaje vaša prednost. Olakšajte sate uz kućne aparate, odvojite više vremena za sebe, uz kvalitetne, istrajne, praktične i pristupačne Home Eletronics asistente, uz koje sve lakše i brže završavate.

Fenovi

Home Electronics fenovi obezbeđuju vam sušenje i negu kose. Za poslušne kovrdže, glatke talase i frizure svih dužina; za obične dane i pred posebne trenutke, i gde god da se nalazite i kolika god da su vam očekivanja, Home Electonics fenovi vam poklanjaju osećaj sigurnosti.

Saznaj više +

Paročistači

Brza, efikasna i ekološki prihvatljiva metoda za uklanjanje prljavštine i fleka. Snaga pare eliminiše sve vrste bakterija, grinje i tvrdokorne naslage, a bez upotrebe bilo kakvih hemijskih sredstava.

Saznaj više +

Pegle

Sve što bi moglo da vam olakša posao: kabl od čak 3 metra, keramička ploča što prosto klizi po materijalu, sistem protiv kamenca i kapanja, vertikalno peglanje parom i što je najvažnije, automatsko isključivanje.

Saznaj više +

Usisivači

Odgovaraju zahtevima svih podloga, a posebno onih po kojima šetaju kućni ljubimci. Kompaktan dizajn, laka prenosivost, razni dodaci i praktična podešavanja znatno će vam olakšati posao, a savremena tehnologija sačuvati čistoću vazduha u stanu.

Saznaj više +